Хліб «Слов’янський» подовий маса нетто: 300 ɡ (г), 600 ɡ (г) згідно з ДСТУ 4583:2006
Склад: борошно житнє обдирне, борошно житнє текстуроване, борошно пшеничне вищого ґатунку, вода питна підготовлена, закваска житня (вода, борошно житнє обдирне), дріжджі хлібопекарські, сіль кухонна, цукор білий кристалічний, солодовий екстракт 0,5 %, ( жито, вода, ячмінь).
Асортимент: хліб «Слов’янський» без упаковки; хліб «Слов’янський» в упаковці плівка; хліб «Слов’янський» нарізаний та хліб «Слов’янський» половина виробу нарізана.
Поживна цінність (середнє значення) на 100 ɡ (г) харчового продукту:
Енергетична цінність: |
894 kj (кДж) / 214 kcal (ккал) |
Жири | 1,54 ɡ (г) |
з них: насичені жири | 0,2 ɡ (г) |
Вуглеводи | 81,64 ɡ (г) |
з них: цукри | 4,99 ɡ (г) |
Білки | 10,24 ɡ (г) |
Сіль | 1,2 ɡ (г) |