Хліб “Слав’нський”

Хліб «Слов’янський» подовий маса нетто: 300 ɡ (г), 600 ɡ (г) згідно з ДСТУ 4583:2006

 

Склад: борошно житнє обдирне, борошно житнє текстуроване, борошно пшеничне вищого ґатунку, вода питна підготовлена, закваска житня  (вода, борошно житнє обдирне), дріжджі хлібопекарські, сіль кухонна, цукор білий кристалічний, солодовий екстракт 0,5 %, ( жито, вода, ячмінь).

 

Асортимент: хліб «Слов’янський» без упаковки; хліб «Слов’янський» в упаковці плівка; хліб «Слов’янський» нарізаний та хліб «Слов’янський» половина виробу нарізана.

Поживна цінність (середнє значення) на 100 ɡ (г) харчового продукту:

Енергетична цінність:  

894 kj (кДж) / 214 kcal (ккал)

Жири 1,54 ɡ (г)
з них: насичені жири 0,2 ɡ (г)
Вуглеводи 81,64 ɡ (г)
з них: цукри 4,99 ɡ (г)
Білки 10,24 ɡ (г)
Сіль 1,2 ɡ (г)